Naar de website

Van Melick Groep

Dé premiumpartner voor zakelijke events in Limburg

Van Melick weet als geen ander dat er veel komt kijken bij het organiseren van zakelijke evenementen. Het zijn dé momenten om te netwerken en memorabele herinneringen te maken met relaties en collega’s. Daarom neemt Van Melick de gehele organisatie uit je handen. Zo kun je met volle teugen genieten van jouw bedrijfsfeest, productlancering, vergadering, conferentie of personeelsfeest. Onze professionals leveren alle benodigde bouwstenen. Van verfijnt eten en drinken, vervoer en locaties tot communicatie, entertainment en audio- en lichttechniek. Wij maken van je evenement een bijzondere belevenis!

Van festival food tot haute cuisine

Catering van de bovenste plank

Kies je voor Van Melick? Dan kies je ook voor ons overheerlijke food- en drankaanbod. Deze bouwsteen zit namelijk standaard bij onze services. Onze koks en bartenders zijn van alle markten thuis en zorgen met de mooiste drank en spijs combinaties voor zinderende smaaksensaties waarmee de smaakpapillen van jezelf en je gasten worden verrast. Echt niets is ons te gek. Van een chique en compleet 5-gangendiner tot relaxt festival food, van frisdrank tot luxe cocktails. Allergieën of dieetwensen? Ook daar houden we natuurlijk rekening mee.

Van uitnodiging tot het opruimen van de slinge

Het hele totaalplaatje met de bouwstenen van Van Melick

Van Melick gaat verder dan lekker eten en drinken. Met onze bouwstenen bieden we het totaalplaatje.

Locatie
Zo kunnen we bij jou op locatie de ruimte naar wens aankleden en inrichten, maar je kunt ook bij één van onze sfeervolle locaties terecht.

Techniek
Van sfeervolle verlichting, het beste geluid en facilitaire voorzieningen tijdens een feest, tot alle benodigde technische faciliteiten.

Vervoer
Je gasten van A naar B brengen, ook daar zorgen we voor. We halen gasten op en zetten ze weer veilig af.

Entertainment
Met ons entertainment vervelen je gasten zich geen moment. Cabaret, (live) muziek en animaties zijn slechts enkele voorbeelden.

Interieur & decoratie
Van Melick hangt letter én figuurlijk de slingers op. De locatie wordt tot in de details aangekleed. Zo beleven jouw gasten een unieke themabeleving en sfeer.

Overnachting
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw gasten kunnen overnachten op locatie of in de directe omgeving.

Communicatie
Zowel digitaal als geprint houden we jouw gasten persoonlijk op de hoogte over alle ins en outs van je evenement.

Wiebachstraat 33
6466 NG Kerkrade

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu