Naar de website

Albeda

Welkom bij Albeda!

Albeda heeft een ruim aanbod aan mbo-opleidingen en volwasseneducatie. Samen met bedrijven bouwen we aan een ondernemende school voor beroepsonderwijs in de stad Rotterdam en regio Rijnmond. We durven onze verantwoordelijkheid in de samenleving te pakken. We durven nieuwe initiatieven te starten. Te verbeteren. We durven keuzes te maken en het onmogelijke soms mogelijk te maken. We durven te laten zien dat we trots en enthousiast zijn. Laten we samen verder bouwen aan de toekomst.

Studenten hospitality-opleidingen Albeda

"Durf te verrassen!"

Dat kan bij Albeda! Bij onze hospitality-opleidingen draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en passie. Zo heeft Albeda Horecacollege drie restaurants waar je gastvrij ontvangen wordt en culinair verrast wordt door onze studenten. Dus kom gezellig langs bij Albeda Vipz, Albeda Groos! of Albeda Proef!.

Bertho Rombout - directeur Albeda

“Samen verder bouwen aan de toekomst!”

Ons onderwijs speelt in op de toekomstige arbeidsmarkt, waar onze studenten met gastvrijheid in hun genen het verschil zullen maken. Met de ONCE partners kunnen we samen verder bouwen aan de toekomst. Denk aan het organiseren van gastcolleges, inspiratiedagen, workshops en docentstages. Bouw jij met ons mee?

Rosestraat 1101
Rotterdam

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu