Naar de website

Collaboration partner

De Rooi Pannen

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we het beste in onze leerlingen en studenten naar boven halen.

De Rooi Pannen Breda Horeca is partner van ONCE. Op het terrein van de voormalige Seeligkazerne biedt ons mbo de opleiding Manager party-, event- en businesscatering aan

Ondergedompeld in de praktijk

Driejarige opleiding op mbo-niveau 4

Manager party-, event- en businesscatering is een driejarige opleiding op mbo-niveau 4. Tijdens deze opleiding leiden we studenten op tot enthousiaste medewerkers, managers of ondernemers in de wereld van de party-, event- en businesscatering. Zij worden in onze opleiding zo veel mogelijk ondergedompeld in de praktijk. Daarom integreren we de vakken zo veel mogelijk in projecten en praktijk. Uiteindelijk gaan onze oud-studenten aan de slag als bijvoorbeeld partymanager bij eventlocaties en cateringbedrijven. Ook zie je ze terug in functies op het gebied van personeelsmanagement, marketing, sales en styling.

Evenementen spelen een belangrijke rol in de opleiding. Het gaat dan bijvoorbeeld om events die om eten en drinken draaien. Of om het organiseren of ondersteunen van het food and beverage-gedeelte van events. Een aantal van dit soort evenementen organiseren studenten zelf tijdens de opleiding.

Veelzijdig partnerschap

Samenwerking met ONCE

Als partner van ONCE speelt De Rooi Pannen een belangrijke rol. Zo werken we samen waar het gaat om bedrijfsbezoeken, beroepspraktijkvorming en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We zijn altijd op zoek naar (buitenlandse) partners die onze studenten meer inzicht kunnen geven in de wereld van party- en businesscatering. Ook zijn veel van onze studenten geïnteresseerd in de organisatie van evenementen: van klantcontact en conceptontwikkeling tot offertes en daadwerkelijke uitvoering.

Fellenoordstraat 93
4811 TH Breda

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu