Jonge Garde lidmaatschap Once

Ben jij naam aan het maken in de party- en eventcatering?

Ben jij naam voor jezelf aan het maken in de party- en evenementcatering met jouw
‘jonge’, innovatieve bedrijf? Zit de groei er goed in? Kom dan aan boord bij ONCE, hét
Officiële Netwerk Catering Events!

Wij zijn de branchevereniging voor de party- en eventcatering, een club met alle grote en middelgrote cateraars van Nederland. Heb jij een groeiend bedrijf in deze ‘tak van sport’? Dan leren we je graag kennen. Binnen ons netwerk inspireren we elkaar en delen we kennis, om zo nog succesvoller te worden én te blijven. Allemaal op onze eigen unieke manier en volgens onze kernwaarden van authenticiteit, voedselveiligheid, innovatie en duurzaamheid.

Ben jij ook benieuwd naar ons en hoe wij samen kunnen groeien én verbeteren? Stuur dan simpel en geheel vrijblijvend een mailtje naar info@once.eu en vertel ons wie je bent en wat je doet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek de voordelen van het Jonge Garde lidmaatschap

Het ‘jonge garde lidmaatschap’ van het Officieel netwerk Catering Events is een aspirant-lidmaatschap voor groeiende bedrijven in de
cateringbranche, zoals cateraars of leveranciers. Tegen gereduceerde kosten (50% van de normale kosten voor het eerste jaar) profiteer je van
alle voordelen van deelname aan ONCE. En dat zijn fijne voordelen! We noemen er een paar.

Als lid van ONCE ontmoet je toekomstige partners, leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers. Bovendien heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers, die graag een stapje extra voor jou zetten.

Je spreekt mensen die je normaal gesproken niet in jouw dagelijkse zakelijke leven tegenkomt, zoals diverse oprichters en directeuren van cateringbedrijven en leveranciers.

Je doet inspiratie op tijdens onze uitstapjes naar cateraars in binnen- en buitenland. Je leert van de tips en tricks van verschillende mensen, mag sparren en samenwerken.

Je mag het ONCE-online gastenboek gebruiken. Omdat je eigen gasten hun
ervaringen blijven toevoegen, is het gastenboek dynamisch. Hiermee (en met de andere communicatiekanalen van ONCE) verbeter je je online zichtbaarheid.

Als lid van ONCE ontmoet je toekomstige partners, leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers. Bovendien heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers, die graag een stapje extra voor jou zetten.

Succes maak je samen en samen maken wij de toekomst

Kom aan boord bij ONCE!

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu je jonge garde lidmaatschap van ONCE aan. Wij vragen van jou dat je meer dan 6 cijfers omzet haalt met eventcatering en op weg wil naar 7 cijfers, dat je voedselveiligheid serieus neemt en dat je je eigen productie verzorgt. Kom aan boord, want: “Succes maak je samen en samen maken wij de toekomst!”

Met kokend saluut!

ONZE LEDEN

Word ook lid!

Kun jij je wel vinden in onze kernwaarden? Meld je dan nu aan als lid.

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu