Jonge Garde lidmaatschap Once

Ben jij naam voor jezelf aan het maken in de party- en evenementcatering met jouw ‘jonge’, innovatieve bedrijf? Zit de groei er goed in? Kom dan aan boord bij ONCE, hét Officiële Netwerk Catering Events!

We zijn benieuwd naar jou!

Wij zijn de branchevereniging voor de party- en eventcatering, een club met alle grote en middelgrote cateraars van Nederland. Heb jij een groeiend bedrijf in deze ‘tak van sport’? Dan leren we je graag kennen. Binnen ons netwerk inspireren we elkaar en delen we kennis, om zo nog succesvoller te worden én te blijven. Allemaal op onze eigen unieke manier en volgens onze kernwaarden van authenticiteit, voedselveiligheid, innovatie en duurzaamheid.

Ben jij ook benieuwd naar ons en hoe wij samen kunnen groeien én verbeteren? Stuur dan simpel en geheel vrijblijvend een mailtje naar info@once.eu en vertel ons wie je bent en wat je doet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen deelname ONCE

Het ‘jonge garde lidmaatschap’ van het Officieel netwerk Catering Events is een aspirant-lidmaatschap voor groeiende bedrijven in de cateringbranche, zoals cateraars of leveranciers. Tegen gereduceerde kosten (50% van de normale kosten voor het eerste jaar) profiteer je van alle voordelen van deelname aan ONCE. En dat zijn fijne voordelen! We noemen er een paar.

Als lid van ONCE ontmoet je toekomstige partners, leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers. Bovendien heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers, die graag een stapje extra voor jou zetten.
Je spreekt mensen die je normaal gesproken niet in jouw dagelijkse zakelijke leven tegenkomt, zoals diverse oprichters en directeuren van cateringbedrijven en leveranciers.
Je hebt toegang tot producten en diensten waarvan je het bestaan niet zou hebben gekend!
Je mag het ONCE-online gastenboek gebruiken. Omdat je eigen gasten hun ervaringen blijven toevoegen, is het gastenboek dynamisch. Hiermee (en met de andere communicatiekanalen van ONCE) verbeter je je online zichtbaarheid.
Je doet inspiratie op tijdens onze uitstapjes naar cateraars in binnen- en buitenland. Je leert van de tips en tricks van verschillende mensen, mag sparren en samenwerken.

Stuk voor stuk zaken waar je écht je voordeel mee doet. Bovendien is het gewoon fijn om af en toe een hele dag te praten over het mooiste vak ter wereld, vind je niet?

Kom aan boord bij ONCE!

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu je jonge garde lidmaatschap van ONCE aan. Wij vragen van jou dat je meer dan 6 cijfers omzet haalt met eventcatering en op weg wil naar 7 cijfers, dat je voedselveiligheid serieus neemt en dat je je eigen productie verzorgt. Kom aan boord, want: “Succes maak je samen en samen maken wij de toekomst!”

Met kokend saluut!

Zoals jij zorgt voor je gasten, zo zorgen wij graag voor jou en onze branche. Spreekt dit je aan? Meld je dan nu aan lid.

Stel hieronder uw vraag

    .

    .