Naar de website

Duurzaam in disposables & verpakkingen

Voor elk doel een unieke oplossing

Conpax is leverancier van disposables en foodverpakkingen in de Benelux, en onderdeel van PAPSTAR GmbH. Conpax is in staat om een vooruitstrevend en innovatief assortiment aan haar klanten aan te bieden. Naast een breed standaard assortiment levert Conpax ook maatwerk. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van vernieuwende concepten voor disposables waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Verklein de carbon footprint, vergroot de aantrekkingskracht

Milieuvriendelijke catering verpakkingen

De snelle ontwikkelingen binnen de branche stellen steeds hogere eisen aan foodverpakkingen. De verpakking moet prettig in gebruik zijn, zo duurzaam mogelijk en natuurlijk moet de kwaliteit goed zijn. Gelukkig is het aanbod milieuvriendelijke foodverpakkingen in de afgelopen jaren enorm toegenomen, dankzij vele innovaties.
Met ons ruime aanbod creëer je een unieke beleving. Onze disposables en verpakkingen hebben de volgende voordelen:
• Multifunctioneel inzetbaar
• Milieuvriendelijk
• Makkelijk in gebruik
• Kwalitatief hoogwaardig materiaal
• Voldoen aan de Single-Use Plastic Directive

plastic producten voor eenmalig gebruik

Single-Use Plastic wetgeving

De effecten van plastic afval op het milieu en onze gezondheid zijn wereldwijd een probleem. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Het doel van deze richtlijn is plastic zwerfafval tegen gaan.
Als je als ondernemer bekers en foodverpakkingen voor eenmalig gebruik in omloop brengt, dan krijg je te maken met deze maatregelen. Bekijk de timeline voor meer informatie of ga naar www.suprichtlijn.nl. Wij richten ons alleen op de producten die betrekking hebben op ons assortiment.

sasdf

Productie in eigen huis

In onze fabriek in Oosterhoud (Gelderland) produceren we onder andere kartonnen (snack)bakjes, hamburgerboxen, cateringdozen en sleeves. Door de samenstelling van het machinepark kunnen de meest voorkomende kartonnen foodverpakkingen worden geproduceerd.

Linie 13
6678 PK Oosterhout (Gld)

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu