Naar de website

EasyParty Catering- & Event Software

De softwareoplossing voor onze branche!

EasyParty is het meest complete softwareoplossing voor de catering – en evenementenbranche waardoor al je afdelingen geïntegreerd gaan samenwerken. Je gaat slim kiezen want EasyParty rekent voor je. Jij maakt de keuzes. EasyParty groeit met jullie mee, hoe complex je keuzes ook worden, het blijft makkelijk. Tot wel 50% tijdsbesparing? Bespaar veel kostbare uren met het maken van offertes & facturen, bereidingslijsten, inkopen, materiaallijsten en personeelsplanningen. EasyParty rekent prijzen, tijden en benodigdheden in één muisklik voor u uit.

Jeroen Enzerink / managing director

"EasyParty voldoet aan onze wensen"

Waar twijfelde je over voordat jullie met EasyParty begonnen?
We twijfelde of een programma dat processen tussen afdelingen automatisch laat verlopen, betrouwbaar en volledig kan zijn. Van sales, logistiek, uitvoering tot finance in één systeem.

Krijg je dan alle gebruikers mee in het ERP pakket? Zeker ook gezien de enorme breedte van ons assortiment, en kan dan onze sales de vraag naar tailor made (klant specifiek) nog invullen?

Welk probleem wilde je oplossen?
We wilde vooral het dubbele, veelal handmatige werk die op de verschillende afdelingen plaatsvonden & de vele overleggen tussen sales en uitvoering verminderen (vooral niet willen afschaffen).
Daarnaast was het doel om vooral ook sneller en effectiever te werken, en dat is gelukt!

Wat heeft EasyParty je concreet opgeleverd?
EasyParty heeft ervoor gezorgd dat we de processen tegen het licht hebben gehouden, dat we de knelpunten benoemd ehbben en daar een oplossing voor hebben gezocht binnen de kaders van EasyParty.
Je legt feitelijk een vergrootglas over je organisatie en daarmee heeft EasyParty gezorgd voor een beter in

Ria Joosten / directeur

"EasyParty heeft ons toekomstbestendig gemaakt

Waar twijfelde je over voordat je met EasyParty begonnen

Wij twijfelde of een standaard software pakket een bijdrage kon leveren aan een hogere gebruikers-/ en proces productiviteit.

Welk probleem wilde je oplossen?

We hadden een verlies aan productiviteit door het gebruik van veel oude systemen en processen werd er inefficiënt gewerkt. Daarnaast wilde we meer inzicht krijgen in de voorraad, de calculaties en de overige processen.

Wat heeft EasyParty je concreet opgeleverd?

Easyparty heeft onze organisatie toekomstbestendig gemaakt door middel van één integraal softwaresysteem die ook afgestemd is op onze organisatie. Daarnaast blijft er ook de mogelijkheid om EasyParty verder naar wens in te richten. EasyParty zorgt voor een hoge productiviteit en gestroomlijnde processen.

Wat zou Jeroen tegen andere mensen?

EasyParty biedt vele voordelen, maar verlies ook zeker de persoonlijke communicatie intern niet uit het oog. Een systeem is prettig en betrouwbaar, maar met intern overleg krijg je pas echt alle neuzen dezelfde kant op en zorg je voor optimale betrokkenheid.
Blijft kritisch op EasyParty en voer verbeteringen door wanneer nodig. Alleen dan bereik je steeds grotere mate van efficienty en betrouwbaarheid van data. Denk niet dat je met de aanschaf van het systeem er bent, voer modules geleidelijk in, neem daarvoor de tijd en luister goed naar de gebruikers.
EasyParty is geen doel op zichzelf maar een middel om je organisatie te stroomlijnen en processen te verbeteren.

 

Wat zou Ria tegen andere mensen?

Maak voor jezelf de afweging of één integraal softwaresysteem voor je organisatie kan werken. Easyparty is in ieder geval een erg fijne partner om mee samen te werken. Zij zijn altijd bereid om mee te denken met de problemen waar je tegenaan loopt. Maatwerk binnen het systeem kan prijzig zijn, echter is de communicatie hierover wel open en transparant.

 

 

Lage Landstraat 8
5462 GJ Veghel

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu