Naar de website

MECC Maastricht

MECC Maastricht - beyond boundaries

Het verhaal van MECC Maastricht gaat over een team van mensen. Een team dat handelt vanuit de overtuiging om meer te geven dan verwacht. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Het is dat attente telefoontje wanneer de klant een belangrijke dag heeft, het flesje wijn dat als geschenk voor je klaar staat als je bij ons op bezoek bent geweest, het pro-actief meedenken over een breed scala van vraagstukken en zelfs de bereidheid om ‘s nachts je bed uit te komen wanneer men je nodig heeft. Voor ons is niets te gek. Waarom? Voor ons is maar één onderdeel echt belangrijk: het succes van onze klanten. Om dat te bereiken, zijn we bereid verder te gaan dan verwacht. We zoeken de grenzen op van verwachtingen. Het doel is ze te overtreffen. Oftewel, voorbij de grenzen gaan om boven onszelf uit te stijgen. Niet alleen in klanttevredenheid. Ook in de letterlijke vorm. Vanuit MECC Maastricht kunnen onze klanten de grenzen over. Om boven zichzelf uit te stijgen. Als een poort naar Europa met drie landsgrenzen binnen een half uur rijden. Een unieke mix waarin wij geloven. Een mix die met twee woorden te vatten is. Beyond Boundaries.

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Het is de aandacht voor details waarmee MECC Maastricht je verast. De grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. Of je nu organisator, exposant of bezoeker bent. De uitzonderlijke ervaring van vijfsterren- service; daar doet het MECC het voor. MECC Maastricht gelooft in een informele aanpak. Hoe persoonlijker het contact, des te beter de inleving. Des te beter begrijpt het MECC waar je naar verlangt. Zo effent MECC Maastricht de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel.

Product Manager/Beursmanager BBB Maastricht

Silvie Slachter

Wij streven er elk jaar naar om samen met het team van BBB Maastricht een kwalitatieve en internationale horecavakbeurs neer te zetten voor zowel onze exposanten als bezoekers. Naast proeven en netwerken speelt beleving ook een grote rol op onze beursvloer.

Als beursmanager is Slachter eindverantwoordelijk voor de sales, productie en programmering van de beurs en het interactieve horecaplatform verbonden aan BBB Maastricht. Belangrijkste doelstelling voor komende jaren is de kwaliteit van de vakbeurs nog verder verhogen en meer lading geven aan de BBB Maastricht belofte ‘More Horeca Success’ voor de horecaondernemer.

Silvie heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en heeft in haar carrière een breed landelijk netwerk opgebouwd. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij Smit & Dorlas en verantwoordelijk voor behoud en uitbreiding van Horecaketens in Nederland. Exposanten en bezoekers hechten steeds meer waarde aan beleving en het inspelen op individuele behoeftes wordt steeds belangrijker, waarbij innovatie en actuele thema’s als duurzaamheid, veranderende klantbehoefte en (gebrek aan) personeel een prominente plek krijgen op de beurs en in de programmering van BBB Maastricht.

 

Manager Organiser Services

Erik Janssen

“De mooiste kunstvorm is anderen blij maken; is een lijfspreuk die door de jaren heen verankerd is aan mijn werkzame carrière.” Na zijn opleiding aan de Hotelschool maakte hij een vliegende start als vestigingsmanager van het Philips Stadion waarbij hij de kans kreeg om in een topsportomgeving het vak te leren. De wereld van hospitality, evenementen en bedrijfsvoering zijn bij Erik op het lijf geschreven.

Na PSV volgde er een bijzondere tijd bij het Evoluon in Eindhoven, eerst als operationeel manager en later als (operationeel)-directeur. Tijdens deze periode transformeerde de landmark van Eindhoven van een ‘onrendabel’ competence center naar een bloeiend congrescentrum met jaarlijks vele inspirerende congressen en evenementen.

De uiteindelijke stap naar de functie van zakelijk directeur bij Stichting Museumplein Limburg in Kerkrade in 2015 bleek een logische. De voortdurende ‘dans tussen relevantie en commercie’ was een onlosmakelijk onderdeel geworden van datgene wat mij oprecht voldoening geeft: Samen betekenisvol ondernemen.

In 2021 was het tijd voor een terugkeer naar het organiseren van evenementen en congressen, dit keer bij MECC Maastricht waarbij Erik verantwoordelijk is voor alles rondom project management en het aansturen van een team projectmanagers van kleine evenementen tot grote congressen.

Bring your event to the next level

MECC Maastricht is Europa’s meest gastvrije venue voor beurzen, congressen en evenementen. Ben je op zoek naar flexibele, multifunctionele evenementenhallen, een state-of-the-art congrescentrum, een modern auditorium of kleinere vergaderuimtes en/of breakout ruimtes? De mogelijkheden zijn ‘beyound boundaries’. Bij MECC Maastricht werken doorzetters die alleen genoegen nemen met het beste resultaat. Met de persoonlijke aanpak, 5-sterren service en oog voor detail brengt MECC Maastricht jouw event naar the next level.

Met het gloednieuwe congrescentrum in het MECC kan er nu nog beter aangesloten worden op jouw wensen. Alles is erop gericht om de faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau te brengen:

– capaciteit tot 5.000 deelnemers
– meerdere congressen zijn naast elkaar mogelijk
– 52 break-out,- en vergaderruimtes
– 2 auditoria met in totaal 1652 zitplaatsen
– multifunctionele Expo Foyer van 2.500 m2 en tot 2.000 zitplaatsen
– 30.000 m2 aan expositieruimte verdeeld over vier te combineren hallen/ruimten
– veel mogelijkheden voor flexibele configuratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hier: https://www.mecc.nl/organiseer-jouw-event/

Duboisdomein 5a
6229 GT Maastricht

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu