Naar de website

Rational Nederland

RATIONAL ontzorgt keukenprofessionals

Jouw evenement valt of staat met de prestaties van je team. RATIONAL zet zich in om het werken in de keuken plezierig te houden of te maken. Met de door RATIONAL uitgevonden combi-steamer en de iVario. Maar daar blijft het niet bij. Door het toevoegen van onze service ontzorgen we de chef pas werkelijk. Levenslange ondersteuning van onze kooktechnisch adviseurs, een gedegen advies van onze commercieel adviseurs over gebruik, routing en energiebesparing en altijd een apparaat in topconditie door de service van onze eigen monteurs. 

René Flohil / commercieel manager

‘Advies waar je echt wat aan hebt’

De keuken is het hart van je evenement. Vaak tijdelijk neergezet of in een mobiele setting. Wij adviseren relaties over het gebruik van de apparatuur. Chefs kunnen veel meer uit hun apparatuur halen en daarin adviseren we graag. Door meer uit de RATIONAL te halen blijkt extra apparatuur vaak overbodig. Ook kun je, wanneer je optimaal gebruik maakt van RATIONAL apparatuur, met minder mensen je keuken bemannen.

Naast een advies over het gebruik merk ik dat veel ondernemers niet genoeg weten van de subsidiemogelijkheden die er zijn zoals bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek (EIA). Onze commercieel adviseurs kunnen een gedegen advies geven over deze regeling.

Wat ik het leukste vind? Een relatie die na een aantal maanden laat weten dat zijn keukenbrigade op een evenement minder stress heeft en beter functioneert. 

Slimmer koken door procesmatig werken

Oplossingen voor het personeelstekort

We staan aan de vooravond van een omslag in de keuken. Het tekort aan personeel dwingt ondernemers op een andere manier te werken. Het vak moet leuk blijven en vol te houden zijn. Apparatuur van RATIONAL kan hierbij echt helpen. Wanneer je op proces gaat werken stuurt de apparatuur zelf de temperatuur, het vocht en tijd. Je hoeft werkelijk niet om te kijken naar je bereiding en krijgt je handen vrij voor andere werkzaamheden. Zelfs ’s nachts bereiden voor je mise-en-place de volgende dag is mogelijk.

RATIONAL ontzorgt keukenprofessionals

Een partner zijn voor onze relaties

De missie van RATIONAL is het ontzorgen van keukenprofessionals. Dat doen we met een team van adviseurs, kooktechnisch adviseurs en eigen monteurs. In samenspel met onze relaties kijken we naar oplossingen voor de professionele keukens van nu en in de toekomst. Voorbeeld is de kooktechnische ondersteuning gedurende de gehele levensduur van de apparatuur of het aanbieden van een all-in oplossing voor financiering en onderhoud. Zo kunnen onze relaties focussen op hun succes.

Twentepoort West 7
7609 RD Almelo

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu