Naar de website

Westerhuis Verhuur

Geen plek is ons te ver, dat feestje komt er

Westerhuis Verhuur is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland in de verhuursector. We zetten onze jarenlange ervaring en kennis ook graag in bij het bedenken en uitvoeren van sfeerstijlen voor elke gelegenheid.

Een inspirerend evenement organiseren of een origineel feestje vieren? Bij Westerhuis Verhuur vind je alles om er een onvergetelijke happening van te maken. Geef je het liever uit handen? Dan zorgen we voor een totaaloplossing. Let’s party!

JAAP BESTEMAN / DIRECTEUR & CREATIEF EVENT SPECIALIST

'Wij weten dat het altijd perfect moet zijn'

Constant veranderen en vernieuwen. Het is het credo waarmee Jaap Besteman de afgelopen jaren Westerhuis Verhuur heeft doen uitgroeien tot een van de grootste partijen op het gebied van evenementenverhuur. Niet de grootste, maar dat is ook niet de ambitie. “We willen de beste zijn. Kwaliteit voorop. We komen een feestje bouwen, ja dat klopt. Maar we zorgen ook dat de gasten dat feestje onthouden!”

Westerhuis Verhuur heeft alle materialen in huis om evenementen, congressen en feesten tot een groot succes te maken! Waar het feest of evenement ook is, vanuit Almelo rijden wij door heel Nederland om feestjes te bouwen.

Ter plekke bespreken we de opdracht uitvoerig met de klant en de medewerkers; wij denken mee over alle praktische zaken die bij een feest of evenement komen kijken. Met 80 jaar feest-ervaring snappen wij hoe het werkt. Wij willen dat de klant zich onbezorgd op het feest en de gasten kan richten. Wij zorgen voor de rest!

Bij Westerhuis Verhuur is niets te gek.

Welke stijl past het beste bij jouw event?

Je hebt een idee, je weet wat je wilt organiseren en er is een locatie. Maar welke stijl past nu het beste bij jouw event. Laat je inspireren door onze sfeerstijlen en bepaal samen met onze creative event specialisten de setting en welk meubilair je gaat gebruiken. En wil je weten hoe jouw event en nu in het echt uit gaan zien? Dan wij een 3D-tekening voor je. Daarmee brengen we jouw evenement tot leven en krijg je een beeld van de look & feel ervan. Benieuwd? Neem contact met ons op, we gaan graag met jouw evenement aan de slag!

NEXT LEVEL EVENTSTYLING

Wij creëren feestjes die onthouden worden

Nederlandse evenementen staan bekend om hun vernieuwende karakter. Iedereen wil een uniek event. Het moet opvallend en speciaal zijn en zakelijke evenementen moeten vooral beter dan de concurrent zijn. Daarom werken we hard om op alle fronten innovatief te blijven en met verfrissende, nieuwe ideeën voor jouw evenement te komen.

Onze ervaring en creativiteit zetten we graag in om van jouw evenement een waardevolle herinnering te maken. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Voor elk budget vinden we een passende, unieke oplossing. We maken van jouw evenement, groot of klein, een onvergetelijke ervaring!

Plesmanweg 1
7602 PD Almelo

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu