Naar de website

Winterhalter

WIJ ZORGEN VOOR UW VAAT.

De hoogste kwaliteitsstandaard verbindt ons met onze klanten. Wij leveren meer dan een vaatwasmachine. Wij leveren een betrouwbare en professionele totaaloplossing die aansluit op de individuele klantbehoefte. Ons systeem bestaat uit een vaatwasmachine, waterbehandeling, reinigingsmiddelen en toebehoren en levert, gecombineerd met de juist expertise en service een perfect en duurzaam wasresultaat. Met onze vooruitstrevende oplossingen bedienen wij een breed scala aan klanten.

“SNEL WASSEN, DE KLOK ROND.”

Shared dining, themabuffetten en menu’s met 7 gangen. BBQ’s en nachtelijke snacks. Verse ingrediënten, regionale producten en seizoensspecialiteiten. En dat allemaal volgens hetzelfde principe: hier gekookt, daar geserveerd. Dit concept stelt cateraars en cateringkoks voor een hele serie uitdagingen; het eten moet zo snel mogelijk van A naar B. De tafels moeten worden gedekt met verschillende glazen, servieswerk en bestek. En als het afgelopen is, moet hardnekkig aangekoekte en ingebakken vervuiling worden verwijderd. Zodat alles weer stralend schoon is voor het volgende evenement. Soms moet het vaatwassysteem perfecte resultaten leveren in zeer korte tijd. Betrouwbaarheid is een must. Bovendien moeten de bedrijfskosten zo laag mogelijk worden gehouden, want de concurrentie in de sector is moordend. Met Winterhalter bent u perfect voorbereid om aan deze eisen te voldoen.

Wanneer topprestaties vereist zijn,

EFFICIËNT EN ZONDER COMPROMIS.

Piektijden in de spoelkeuken. Daarvoor is een vaatwasmachine nodig die betrouwbaar is en perfect wasresultaat geeft. Iedere keer weer. De transportvaatwasmachines van Winterhalter worden geconfigureerd naar de individuele behoeften, voor verschillende toepassingen en vaatwerk. Het gaat hier niet alleen om een perfecte oplossing vanuit technisch oogpunt, maar ook vanuit bedrijfskundig oogpunt: zuinig in verbruik, efficiënt gebruik van hulpbronnen en met zo laag mogelijke bedrijfskosten.

Duurzaam en hygiënisch schoon.

HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS WASSEN

Vanaf 1 juli 2023 gelden er nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en voedsel-verpakkingen. Deze wegwerpverpakkingen mogen straks niet meer gratis meegegeven worden. Herbruikbare kunststof bekers en schalen zijn een goed alternatief. Winterhalter heeft dé oplossing voor het wassen van deze bekers en schalen! Geen gekantelde bekers meer, hygiënisch schoon wasresultaat in minder dan 2 minuten.

Muntstraat 22
4903 PA Oosterhout

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu