gerecht bereid door maison van den boer

Naar de website

Maison van den Boer

BEKROONDE CATERING OP LOCATIE

Maison van den Boer is Nederlands enige cateraar met predicaat Koninklijk. Met inmiddels meer dan 115 jaar aan ervaring staan zij voor excellente kwaliteit en ultieme betrouwbaarheid. Door de full-service insteek en de zorg dat elk detail klopt, bieden zij elke opdrachtgever de vrijheid om te genieten.

Jaarlijks verzorgt Maison talloze private en corporate events. Daarnaast verzorgen ze de gastvrijheid op een aantal vaste venues en zijn ze actief bij sportevenementen, festivals en dinnershows.

passie voor gastvrijheid zit in ons DNA

JEROEN ENZERINK / ALGEMEEN DIRECTEUR

‘Passie voor gastvrijheid zit in ons DNA.’

Maison van den Boer staat voor gastronomie en topservice. Onze professionele en betrokken medewerkers vormen de kracht van ons bedrijf.

Onze mensen behoren tot de beste in ons vakgebied. We gaan voor niets minder dan het allerbeste en stellen de gast altijd centraal. We realiseren dat met een team van gedreven medewerkers, geselecteerd op hun passie voor het vak en aangeboren gevoel voor gastvrijheid. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een onvergetelijk event.

Voor ons begint het creëren van geluk met een zorgeloze perfectie waarbij gastvrijheid voorop staat. Het is voor ons het belangrijkst dat elke gast zich welkom en gezien voelt. Alleen als elk detail klopt, creëren we een geluksgevoel dat sterk genoeg is om mee naar huis te nemen en te delen.

Al meer dan 115 jaar is kwaliteit en gastronomie van topniveau in combinatie met creativiteit en oog voor detail datgene wat ons onderscheidt!

FOOD DESIGN

Met zorg, zonder zorgen

Duurzaamheid staat bij Maison van den Boer hoog in het vaandel. Zo worden voornamelijk lokale en biologische producten geselecteerd, wordt zo min mogelijk plastic gebruikt en wordt er alles aan gedaan om food waste tot een minimum te beperken. Dat vraagt om vakmanschap, oog voor detail en een keukenbrigade die met liefde voor het product en passie voor het vak de sterren van de hemel kookt. Dat is de koks van Maison op het lijf geschreven!

DEPUIS 1906

Oog voor detail

Het product van Maison van den Boer in één recept? Neem een ruime hoeveelheid historische klasse, voeg daar een gelijke dosis innovatieve smaakmakers aan toe, en overgiet dat met een saus van oneindige gastvrijheid.

Er is veel veranderd sinds Maison van den Boer in 1906 begon als bakkerij. Van klein familiebedrijf zijn ze uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau. De kernwaarden zijn echter altijd gelijk gebleven: vakmanschap en liefde voor koken. Sommige dingen veranderen niet.

De Amert 207
5462 GH Veghel

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu