Sligro

Sligro

Sligro is de foodpartner voor foodprofessionals. Wij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

De 4 kanten van Sligro

Bij Sligro vindt u vier unieke eigenschappen: onze behulpzame medewerkers met veel productkennis, onze unieke producten, onze oplossingen en de vele voordelen die je hebt als je bij Sligro inkoopt.

Onze mensen. Altijd goed en persoonlijk advies
Bij Sligro werken uitsluitend vakmensen die hun kennis graag met u delen. De vakmensen spreken uw taal en weten alles van onze 60.000 producten, en helpen foodprofessionals bij het kiezen van het juiste product. Voor onze dagverse en regionale producten werken we samen met echte specialisten: onze verspartners. Dus vraag ons om tips, adviezen en bereidingen. We zijn er om u te helpen.

Onze producten. Unieke merken voor foodprofessionals
Bij Sligro vindt u een assortiment van ruim 60.000 exclusieve eigen merken en A-merken. Onze eigen merken en exclusieve importen zijn nergens anders verkrijgbaar, altijd scherp geprijsd en staan voor de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat foodprofessionals kunnen kiezen uit verantwoorde producten. Ons label Eerlijk & Heerlijk is daarbij een handige gids.

Onze oplossingen. Service en gemak voor ondernemers
De horeca verandert razendsnel. Daarom investeert Sligro continu in klantgerichte oplossingen, zoals onze bestelservice en kennisplatforms voor foodprofessionals. Met de foodplatforms Foodbrigade, Sligro.nl en Exclusief magazine bent u altijd op de hoogte. Bovendien is Sligro altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar. Binnen 20 minuten rijden vindt u een Sligro zelfbedieningsvestiging in heel Nederland. Laat u uw inkopen liever bezorgen, dan staat ons netwerk van acht servicecentra voor u klaar.

Onze voordelen. Meer marge voor slimme inkopers
Onze klanten kunnen rekenen op veel inkoopvoordeel. Wij kopen groot in en geven dit voordeel door aan onze klanten.

Contactpersonen:

Eric de Ruijter (0413-343500 / ederuijter@sligro.nl)
Ivo Mulders (0413-343500 / imulders@sligro.nl)