Naar de website

Collaboration Partners

Meer dan het zoveelste uitzendbureau!

Wat begon als kleine onderneming in Maastricht in 1994 is uitgegroeid tot een volwassen organisatie die haar stempel drukt op de hospitality branche. Ondanks grote veranderingen hebben we vanaf het begin altijd aan dezelfde ethos vastgehouden, een vriendelijke werkomgeving tot bloei laten komen en “synergieën” gecreëerd. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een uitgebreid internationaal netwerk van partners en talenten op te zetten, die passie hebben voor wat ze doen.

Onze missie

Making friends and creating synergy

De missie van Mise en Place luidt als volgt: “Together we proudly put energy in making friends.” Deze missie geeft de overtuiging weer van onze medewerkers om op alle niveaus binnen de organisatie vrienden te maken en samen synergie te creëren. Deze missie straalt saamhorigheid uit, samen dingen oppakken en met passie voor Mise en Place werken.

Onze kracht zit in het feit dat vrienden elkaar helpen zonder een directe tegenprestatie terug te verwachten. Het belang van het netwerk, dus “vriendjes maken”, staat hierbij voorop. “Making friends and creating synergy” zijn elkaars verlengden en komen tot stand door niet uit te zijn op krijgen, maar uit te zijn op geven. Deze overtuiging is een onherroepelijk onderdeel van Mise en Place.

Persoonlijke ontwikkeling

Doorgroeien binnen no-time!

Mise en Place heeft zich alleen maar kunnen ontwikkelen en blijven uitbreiden vanwege de talenten van haar medewerkers. We investeren in studenten die er voortdurend naar streven de verwachtingen te overtreffen. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, groei je altijd binnen no time door!

We bieden iedere medewerker de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en zijn/haar verborgen potentieel te ontdekken. We zijn trots dat we continu het beste halen uit iedereen die wij mogen ont

Nicolaas Beetsstraat 216-222
3511 HG Utrecht

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu