Naar de website

Smit & Dorlas Koffiebranders

Gebrand op genieten

De Nederlandse wortels van SMIT&DORLAS liggen  diep in de 19e eeuw. Al 2 eeuwen lang heeft het bedrijf ervaring met het inkopen en branden van de beste koffies. We hadden geen haast. We namen de  tijd voor het branden en blenden. Altijd in kleine  hoeveelheden. Nu zijn we  200 jaar verder en  nog steeds branden we ’Slow Roast’. Alleen zo kan  de geroemde ambachtelijke smaak zich in alle rust  ontwikkelen. We doen dit met een zeer gepassioneerd team en  met veel respect voor de wereld om ons heen. Hierdoor zijn wij in staat om onze partners  hoogwaardige oplossingen te bieden. 

Koffie, machines & service 


THE TOTAL COFFEE SOLUTION

SMIT&DORLAS is een gerenommeerde leverancier  van een compleet koffieconcept. Met topkwaliteit, een  rijke sortering aan koffiemelanges, koffiemachines  en service voor de out-of-home markt. De 100% controle die wij over de hele keten hebben, van koffieplant tot koffiekop, draagt bij aan de  hoogste kwaliteit. Onze standaard is hoog. Daarom  controleren we altijd streng op kwaliteit en versheid,  dag in dag uit. Naast het branden van de beste koffies onderscheidt  SMIT&DORLAS zich sterk in kwaliteitsbegeleiding  op locatie, hoge kwaliteit service en ondersteuning.

Met respect voor mens en natuur

MVO & CIRCULAIRE & CIRCULAIRE ECONOMIE


SMIT&DORLAS is medeoprichter van de 4C-associatie, een gedragscode  die de basis vormt voor gecertificeerde producten. Daarnaast werken we nauw samen met andere  bedrijven in de koffiesector, NGO’s en leveranciers  om de uitdagingen die we tegenkomen op het gebied  van milieu, maatschappij, economie en sociale  omstandigheden in de productielanden aan te pakken. In Europa spelen we een leidende rol in duurzame  koffie, waarin we relaties aangaan met Fairtrade Max Havelaar, Rainforest Alliance en Biologisch  gecertificeerde leveranciers. 

Nijverheidsweg 1
3641 RP Mijdrecht

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu